En nordjysk mor fik sit livs chok, da hun pludselig så sin blot tre-årige datter befinde sig i hjemmet mandag eftermiddag. Datteren var selv gået hjem fra skolefritidsordningen Solstrålen i den nordjyske by Jerslev, fordi hun var blevet træt og ville hjem og sove.

Det var angiveligt lykkedes den lille pige at undslippe pædagogernes opmærksomhed, fordi børneinstitutionen ikke var indhegnet. Den uheldige episode har nu fået pigens far, Dennis Christiansen, til at kritisere pædagogerne.

»Det er en trist situation. Det må ikke ske. Man betaler for at få passet sine børn og få passet på sine børn. Det synes jeg ikke, de har gjort i tilstrækkelig grad,« siger Dennis Christiansen til Nordjyske.

Arkivfoto politibil

Han skulle have hentet datteren mandag eftermiddag, og han blev derfor ringet op af pigens mor, der var stærkt forundret over, at det kunne ske.

På grund af vinterferie bliver børnehavebørnerne og børnene fra Solstrålen passet sammen i Solstrålens lokaler. Institutionens pædagoger er kede af, hvad der er sket, og de beklagede derfor hændelsen på et møde med forældrene tirsdag morgen.

Kommunaldirektøren Søren Sørensen forstår godt, at Dennis Christiansen føler, som han gør, men han ser sagen som et afsluttet kapitel.

»Vi har aftalt, at der er sket nogle nye ting, så det ikke sker igen, og så betragter vi sagen som lukket,« siger Søren Sørensen til Nordjyske.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.