____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>En 29-årig mand er blevet anholdt, sigtet for drabsforsøg på en 19-årig kvinde. Det skriver Ritzau ifølge Jyllands-Posten.

Den 29-årige er sigtet for at køre den 19-årige kvinde ned med vilje den 4. juni på Amager ved Haveforeningen Elmely. Den 19-årige var efter påkørslen i livsfare, men i stedet for at hjælpe kvinden, stak bilisten af fra ulykkesstedet.

Politiet betegnede efter ulykken kvindens tilstand som ustabil med flere indre blødninger. Hun havde blandt andet brud på bækkenet, hofter og overarme, oplyste den centrale efterforskningsleder dengang til BT.

Politiet arbejdede på det tidspunkt ud fra en teori om, at offeret og flugtbilisten havde en form for relation til hinanden. 

- Vi har vidner, der har set, at pigen talte med føreren, for derefter at blive kørt ned, sagde efterforskningslederen Henrik Vedel kort efter påkørslen.Kvinden blev i forbindelse med behandlingen lagt i koma, men ved en meget kortvarig afhøring lykkedes det politiet at få oplyst, at kvinden ikke kendte gerningsmanden.