Flere personer er angiveligt blevet anholdt under ransagningen af netcaféen PowerPlay på Nørrebrogade i København søndag.

TV 2 melder om »mindst to« anholdte, mens der ifølge Ekstra Bladets oplysninger er fire anholdte - alle mænd, der blev ført ud af bygningen i håndjern.

Københavns Politi har endnu ikke bekræftet oplysningerne, ligesom man endnu ikke har meddelt, hvorfor netcaféen bliver ransaget.

Berlingske Nyhedsbureaus reporter på stedet oplyser, at op imod 15 politifolk, flere af dem bevæbnet med maskinpistoler, ransagede caféen, der ligger på hjørnet af Skodsborggade og Nørrebrogade på Nørrebro.

»De har maskinpistoler, men de er i normal uniform. Skodsborggade er kun spærret af omkring netcaféen - den er eksempelvis ikke spærret af, der hvor den går ud i Nordbanegade,« fortæller journalist Jakob Chor.

Det vides ikke, om ransagningen af netcaféen har relation til weekendens terrorhandlinger i København. Lørdag blev en 55-årig mand dræbt ved kulturhuset Krudttønden på Østerbro i København, og natten til søndag blev en 37-årig jødiske vagtmand slået ihjel foran synagogen i Krystalgade i Indre By.

I alt fem politifolk blev såret under angrebene, inden den formodede gerningsmand blev skudt og dræbt af politiet tidligt søndag morgen.

Politiet har gennemført flere ransagninger i løbet af søndagen - blandt andet i Mjølnerparken på Nørrebro og i Vognmandsmarken på Østerbro.