En person meldes død efter en giftgasulykke i Padborg.
En person meldes død efter en giftgasulykke i Padborg. Foto: Karsten Jürgensen / Pressefotograf Flensborg

Politiet sparsom med oplysninger - en meldes død

Forbipasserende indlagt til observation for forgiftning efter fund af bil, der var fyldt med giftgas - angiveligt et selvmordsforsøg.

Syd- og Sønderjyllands Politi har torsdag morgen kort før klokken 6 ophævet afspærringen ved en plantage nær Padborg, hvor man onsdag aften fandt en bil fyldt med den giftige gas hydrogensulfid.

Ifølge politiets indsatsleder Anders Hansen fandt man i bilen en 10 liters spand med hydrogensulfid, som en mand angiveligt havde forsøgt til at begå selvmord med.

Politiafspærring ARKIV

- Hvis der er tale om selvmordsforsøg, er det en højst usædvanlig måde at gøre det på, siger Anders Hansen til TV2 News.

Politiet ønsker ikke at be- eller afkræfte, om selvmordsforsøget lykkedes, og om manden er død.

Den forbipasserende, der anmeldte sagen til politiet, er indlagt med mulige forgiftningssymptomer. Hans tilstand beskrives som stabil, og han er uden for livsfare.

Politiafspærring ARKIV

To betjente, der ankom til stedet,blev også indlagt til observation for forgiftning. Desuden klagede ambulancefolk over åndedrætsbesvær.

Beredskabsstyrelsen har været på stedet i løbet af natten til torsdag, og det er lykkedes at uskadeliggøre kemikalierne, så afspærringerne nu er ophævet.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.