Politiet modtager stadig mange tip, efter en 11-årig pige blev udsat for et seksuelt overgreb, da hun steg af skolebussen.

Fyns Politi har haft nok at se til, siden en 11-årig pige fredag i sidste uge blev udsat for et sexovergreb, efter hun stod af skolebussen i den sydfynske by Vester Skerninge.

Ifølge Fyens.dk har politiet afhørt 110 personer i sagen, og efter man torsdag offentliggjorde billeder af en bil magen til den, som sættes i forbindelse med forbrydelsen, har man fået mere end 20 henvendelser oven i de omkring 70 tip, der var kommet i forvejen.

Pigen blev sat af skolebussen på Brunsvej i den sydfynske by omkring klokken 14.20 fredag eftermiddag, og hun blev kort efter kontaktet af en mand, som kørte i en ældre, bordeaux-rød personbil, som, et vidne ifølge politiet mener, er en Opel Astra Stationcar.

Manden henvendte sig til pigen, som begyndte at løbe, men han indhentede hende og tvang hende ind i bilen, hvor han holdt hende fast. Han kørte herefter rundt i området og ned ad en skov- eller markvej, hvor han ifølge politiet forgreb sig på pigen.

Pigen husker, at hun så en campingvogn eller skurvogn, som »var hvid med noget orange på« i det skovområde, hvor overgrebet fandt sted. Politiet mener, at stedet ligger få minutters kørsel fra stedet, hvor skolebussen satte hende af. Politiet har ifølge Fyns Amts Avis kørt med pigen rundt i området for at se, om der var noget, hun kunne genkende, lige som et fly fra forsvaret har fløjet over området for at forsøge at lokalisere campingvognen.

Efter overgrebet fredag eftermiddag blev pigen sat af ved Sømarksvej i Vester Skerninge og kontaktede sin familie, som fik fat i politiet.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.