Politigården i Randers er blevet sikret, så betjentene ikke tvinges til at passe på den i nattetimerne. Det betyder flere patruljer på gaden.

Politibetjente, der har nattevagt i Randers, er ikke længere tvunget til at blive siddende på politigården. Hidtil har gadepatruljeringen været svækket af, at stationen skulle være bemandet, men nu er den blevet sikret, så den kan passe sig selv.

Blandt andet er der blevet sørget for, at politigården kan låses forsvarligt, så nattebetjentene kan bidrage til at opretholde ro og orden i gadebilledet.

- Det handler om at øge vores fleksibilitet, så vi kan bruge vores folk der, hvor der er mest brug for dem - og det er altså oftest på gaden, siger lederen af beredskabet i Randers, vicepolitikommissær Morten Bujakewitz, i en pressemeddelelse.

Han understreger, at politigården ikke vil lukke helt. Der er hverken tale om en spareøvelse eller serviceforringelse for de borgere, der vil i kontakt med politiet.

- Patruljerne kommer løbende forbi politigården i løbet af natten, og har vi anholdte siddende i detentionen, så skal der jo altid være en patrulje til stede. Så der vil nok være en del nætter, hvor vi alligevel er på politigården, siger Morten Bujakewitz.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.