____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Onsdag klokken 17 slog politiet til i en større aktion mod rockerne i København. Ifølge BTs oplysninger retter aktionen sig mod de fire københavnske rockerborge - blandt andet mod Hells Angels's rockerborg på Svanevej i Københavns Nordvestkvarter og Bandidos klubhuse i hovedstaden

- Vi har desværre en formodning om, at en konflikt kan være nært forestående, men med dagens aktion har vi valgt at sende rockerne et tydeligt signal – nemlig at vi under ingen omstændigheder vil acceptere en voldelig konflikt, der er til fare for naboer og borgere, siger politiinspektør Svend Foldager, Københavns Politi i en pressemeddelelse.

Dermed bekræfter politiet for første gang officielt de rygter, der længe har ulmet i miljøet om, at et voldeligt opgør kan være under opsejling mellem de to rivaliserende rockergrupper.

- Vi vil overvåge grupperingerne meget nøje og slå hårdt ned på al kriminalitet, der udspringer fra personer, der har relationer til rockerklubberne, siger Svend Foldager.

Kl. 17.45 har Københavns Politi tilbageholdt henholdsvis 24 og 11 personer i to af de rockerborge, som i øjeblikket bliver ransaget.

- To af klubhusene var tomme, da vi aktionerede. Vi er i fuld gang med at undersøge lokaliteterne nærmere, siger politiinspektør Svend Foldager, Københavns Politi.

Politiet oplyser, at både narko- og sprængstofhunde er sat ind i den meget grundige gennemgang af de fire københavnske rockerborge.

- Vi søger naturligvis efter narko, sprængstof og våben. Ransagningerne kan sagtens tage en del timer, og vi vil ikke sige noget om resultatet, før vi er helt færdige, siger politiinspektør Svend Foldager, Københavns Politi.

bt.dk følger sagen  ...

Er du vidne til ransagningerne i København eller andre steder i landet - eller ved du noget? Så tip os på 1929@bt.dk.