Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Tre mænd blev ramt af skud ved et supermarked i Kalundborg i november. To af dem mistede livet.

Fire unge mænd, der blev anholdt tirsdag morgen i forbindelse med en drabssag fra Kalundborg, er blevet varetægtsfængslet i fire uger.

Det står klart efter et grundlovsforhør, der varede mange timer, oplyser vagtchef Boye Rasmussen ved Midt- og Vestsjællands Politi omkring midnat natten til onsdag.

Mændene mistænkes for at have været involveret i en skudepisode fra november, hvor to mænd blev dræbt, og en tredje mand fik alvorlige kvæstelser.

Forbrydelsen fandt sted på en parkeringsplads ved supermarkedet Meny i åbningstiden 17. november.

Lidt efter klokken 18.00 blev der affyret målrettede skud mod tre unge mænd. To af dem, en 21-årig fra Albertslund og en 24-årig fra København, mistede livet.

De fire anholdte er alle i 20'erne og fra Storkøbenhavn.

De fire mænd blev fremstillet i grundlovsforhøret ved Retten i Holbæk tirsdag fra klokken 13.00.

Det er uvist, hvad mændene er blevet sigtet for, ligesom det er uvist, hvordan de forholder sig i sagen.

Dørene ved grundlovsforhøret blev ifølge vagtchefen ved Midt- og Vestsjællands Politi lukket for offentligheden. Af samme årsag kan politiet ikke give yderligere oplysninger i sagen.

Politiet oplyste tirsdag morgen, at det foretog ransagning af flere adresser og lokaliteter i hovedstadsområdet efter anholdelserne.

Politiet har tidligere oplyst, at alle tre ofre er "kendt af politiet". Tidligere har Ekstra Bladet rapporteret, at ofrene tilhørte Sydkystgruppen. Denne gruppe har været i konflikt med personer fra den forbudte bande Loyal To Familia, har et såkaldt konfliktnotat fra politiet vist.

/ritzau/

Andre læser også