Oprevet efter at have været kørt galt ventede der Leif Enggaard Larsen en ekstra overraskelse sidste fredag, da han modtog en parkeringsbøde få timer efter at være forulykket med bilen. Det skriver Lokalavisen.

Bilen var totaltskadet efter et voldsomt sammenstød på J.F. Willumsensvej i Frederikssund. Herefter blev de to biler skubbet hen til en nærliggende parkeringsplads, mens de to mandlige førere af bilerne tog hjem for at pleje deres overfladiske skader.Rystet tog Leif Enggaard Larsen halvanden time senere med sin kone ud for at se på skaderne af bilen. I ruden fandt han en hilsen fra parkeringsvagten, der havde udstedt en bøde på 590 kroner, fordi p-skiven ikke var sat.

- Min mand var chokeret efter ulykken, og det sidste han kunne tænke på i det øjeblik var at stille p-skiven, fortæller konen Helle Hansen til Lokalavisen.

Hun tog straks kontakt til parkeringsselskabet for at få annulleret bøden. De krævede dog en kvittering fra Falck, før de ville annullere bøden.

Park-Zone, der administrere parkeringen i området har dog efterfølgende til avisen forklaret, at de godt kan nøjes med en attest fra politiet.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.