Den lille landsby Neder Randlev i Odder har længe været hårdt plaget af bilister, der fravælger at tage hensyn til beboerne, når de kører igennem byen.

Det er særligt vejen Houvej, der er problemet, og der bor Anita Lindkvist, som TV 2 Østjylland har talt med.

På trods af en opsat fotovogn, som hun havde håbet, ville afhjælpe antallet af fartbøller, så fik hun sig noget af et chok lørdag aften.

Politiet har nu opsat en fotovogn, der skal afhjælpe antallet af fartbøller, men selvom det har virket før, så fik Anita Lindkvist et chok lørdag.

»Jeg ved ikke, hvad der gik galt i går. Folk dyttede, gassede op, og jeg hørte folk råbe, at han (fotomanden, red.) var et svin. Det blev nok ved en time,« siger Anita Lindkvist.

Det var så voldsomt, at det holdt hende, hendes mand og deres søn oppe store dele af natten.

Lars Bisgaard, der er vagtchef hos Østjyllands Politi, fortæller til TV 2 Østjylland, at de lørdag aften fik anmeldelser om larm og uhensigtsmæssig kørsel på strækningen mellem Hou og Odder.

Han kalder det »dødhamrende farligt« og beskriver bilisterne som mennesker, der har en særlig interesse i biler.

Han understreger dog også, at det ikke er ofte, at fartbøllerne kører så voldsomt på vejen. Det er mest bilister, der skal skynde sig ned til tunø- og samsøfærgen, som Houvej fører ned til. Dog ser man alligevel alvorligt på problemet og er opmærksom på det hos politiet.