Foto: Folkebladet Djursland
Så er den gal igen. Endnu engang har en dømt person haft held til at undslippe personalet på det retspykiatriske Hospital i Risskov ved Aarhus, hvor nogle af landets farligste forbrydere sidder indespærret.

Denne gang er der tale om en 20-årig mand, Dannie Sejberg Meldgaard, som blev vurderet som værende sindssyg efter han 24.oktober 2011 knivdræbte en 25-årig mand, Danny Johnny Stendahl, i Auning på Djursland, satte ild til mandens hus og dumpede liget i en sø. 

- Personalet på hospitalet valgte at tage ham med ud og gå en tur med to kvindelige ansatte, og her stak han så af, forklarer Richard Jakobsen, der er vagtchef ved Østjyllands Politi.Manden, der kun har været anbragt mindre end to måneder flygtede fredag morgen klokken 09.50 og karakteriseres som værende farlig. 

- Når man er dømt for det, som han er dømt for, så er man naturligvis farlig. Så hvis man ser ham, kan man derfor ikke tage kontakte til ham, men straks ringe efter politiet.

Østjyllands Politi beskriver manden som 189 cm høj, spinkel af bygning, med lyst kort klippet hår. Han er iført grå hue, sort t-shirt, blå cardigan, kort mørk vindjakke med tern, hvide sko og posede cowboybukser med rødt print på højre ben.

HVAD MENER DU? ER DET I ORDEN AT TAGE EN DØMT DRABSMAND PÅ UDGANG TO MÅNEDER EFTER DOMMEN? DELTAG I AFSTEMNINGEN OG DEBATTEN NEDENFOR ELLER PÅ FACEBOOK.SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.