Krisehjælp til skuespillere på filmsettet

Onsdag morgen skete der en ulykke under optagelserne til den nye Far til Fire-film, hvor skuespilleren Bodil Jørgensen kom alvorligt til skade. 

Det bekræfter filmens producent overfor bt.dk.

- Der er sket en ulykke under optagelserne til filmen, og Bodil Jørgensen er blevet kørt på hospitalet. Det er alt, hvad jeg ved på nuværende tidspunkt, fortæller direktør i ASA-Filmproduction, Henrik Møller-Sørensen.

Læs også: Bodil Jørgensen kvæstet under film-optagelse: Sådan skete ulykken

Bodil Jørgensen spiller rollen som fru Sejersen i de populære familiefilm.

Da bt.dk fanger producenten på mobilen, er han selv på vej til Vester Vedsted ved Mandø, hvor ulykken fandt sted, for at få et overblik over situationen.

Ifølge jv.dk er to personer kørt til sygehuset. Den anden skulle ifølge avisens oplysninger være Kurt Ravn, men Henrik Møller-Sørensen oplyser til bt.dk, at Kurt Ravn ikke er kommet til skade.

Ulykken skete kort før klokke syv onsdag morgen, og der blev straks givet krisehjælp på filmsettet. 

- Ulykken skete under optagelserne til filmens afslutningsscene, hvor der også deltager politifolk, og én af de betjente, der var på stedet, er tilfældigvis uddannet i at give psykologhjælp, forklarer Henrik Møller-Sørensen.

Efter ulykken blev optagelserne afbrudt, og området blev tømt for filmfolk.

Vagtchefen ved Syd- og Sønderjyllands Politi bekræfter overfor bt.dk., at der er sket en ulykke under optagelserne til filmen.

Han vil dog ikke bekræfte, hvor mange personer, der er indblandet i ulykken, og han vil heller ikke kommentere, at Bodil Jørgensen er kommet til skade. 

- Vi arbejde på højtryk for at håndtere situationen, siger han.

I en pressemeddelelse fra Syd- og Sønderjyllands Politi fremgår det, at ulykken skete i krydset ved Mandø Ebbevej og Laaningsvejen - det vil sige på fastlandet helt ude ved digerne - da en traktor med to skuespillere ville køre op af et dige. Ved toppen af diget begyndte traktoren at glide, og en af skuespillerne faldt af og blev ramt af traktoren.

  

Det fremgår også af pressemeddelelsen, at en 53-årig kvindelig skuespiller er kommet alvorligt til skade. Hun er indlagt på Sydvestjysk Sygehus.