Den sigtede for drabet. Den 46-årige CC, der er far til den dræbte 20-årige SS
Den sigtede for drabet. Den 46-årige CC, der er far til den dræbte 20-årige SS Foto: Privatfoto
Politiet mistænker, at det er en far, der står bag drabet på hans 20-årige søn i Bramming. Den unge man blev fundet dolket ihjel i en trappeopgang søndag morgen.

En julekomsammen med familien endte tragisk for en 20-årige mand fra Bramming. søndag morgen blev han fundet dolket ihjel i en opgang i sin barndomsby.

Fundet af den unge mands lig skete klokken 8.15. Ifølge jv.dk blev SS fundet med skader i brystet, der tyder på, at han blev dræbt af knivstik. Politiet formoder, at den unge mand blev dræbt i sin fars lejlighed, der ligger i den opgang i Storegade i Bramming, hvor han blev fundet.

Den unge mands 46-årige far blev anholdt søndag morgen og sigtet for mordet på sin søn. Han vil blive fremstillet i grundlovsforhør mandag.

SS, der ifølge sin Facebookprofil boede i København, var taget hjem til Bramming for at fejre jul sammen med sin far. En flok unge mænd, som kendte den dræbte, fortæller til Ekstra Bladet, at far og søn var taget ud på et værtshus, hvor de drak nogle øl. Derefter tog de hjem til faderen.

- Han var en god fyr, der kendte mange i Bramming. Det seneste halve år boede og arbejdede han på Malta – mest som et eventyr, fortæller vennerne til ekstrabladet.dk.

Den 20-årige Simon blev fundet dræbt om morgenen den 23. december i en opgang i Bramming.

Inden mødet med sin søn, havde faderen angiveligt været til ishockeykamp i Esbjerg. En bekendt af familien bekræfter overfor bt.dk, at CC var en glødende ishockeyfan.

Ifølge jv.dks oplysninger, så var den 20-åriges forældre skilt. SS var deres ældste søn. Han havde en yngre søster og en yngre bror.

Storegade var søndag formiddag afspærret i forbindelse med drabet, mens både politiets teknikere og hundepatruljer undersøgte det formodede gerningssted.

Ved du noget i sagen? Kontakt os på 1929@bt.dk

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.