De to fire-årige tvillingesøstre, der søndag blev stukket med kniv af deres 58-årige far, er ifølge politiet 'stabile'

Søndag eftermiddag blev de to piger angrebet af deres far på Rigshospitalet i København. Han stak dem begge i maven med en kniv og forsøgte derefter at  begå selvmord ved at stikke sig selv. Da politiet ankom, sprang han ud af et vindue på hospitalet. 

Den ene pige har været alvorligt syg, siden hun var ganske lille, og derfor var hele familien indlagt på Rigshospitalets Ronald McDonalds Hus. Det var her, det pludselig slog klik for faderen søndag eftermiddag.

Hele dagen og natten svævede de to små piger mellem liv og død, og mandag morgen melder politiet, at deres situation er uændret.

Både faderen og pigerne blev lagt i respirator, og den ene datter var i 'yderste' livsfare.

- Vi har ikke hørt fra hospitalet siden sent søndag aften, så lige nu antager vi, at deres tilstande er uændret.

Det oplyser den centrale efterforskningsleder ved Københavns Politi, Robert Jensen til bt.dk.

Det vil med andre ord sige, at begge piger stadig er i kritisk tilstand, men at de dog skulle være det, man i lægesprog kalder 'stabile'.

Politiet har endnu ikke kunnet afhøre faderen. Han er indlagt med politibevogtning og bliver anholdt og sigtet for dobbelt drabsforsøg, så snart han er i stand til det.

Politiet regner med at fremstille ham i grundlovsforhør i Københavns Dommervagt mandag. Det sker in absentia, fordi han på grund af sin tilstand ikke kan møde op i retten.

Det er endnu uvist, hvad der fik manden til at gå amok, men forholdet mellem forældrene har angiveligt været anstrengt på det seneste.