Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

To venner havde netop fundet den motorcykel, den ene havde fået stjålet, da de blev overfaldet af en gruppe unge, der menes at stå bag tyveriet.

En 31-årig mand er indlagt efter flere knivstik, efter han natten til mandag blev overfaldet af en gruppe på fire-fem unge mænd, der menes at stå bag tyveriet af hans motorcykel. Hans tilstand er stabil. Hans 29-årige ven blev slået med hammer, men allerede udskrevet efter en tur på hospitalet.

Episoden foregik på Frederikssundsvej i København, hvor de to venner havde genfundet den enes stjålne motorcykel i området og inspicerede den for eventuelle skader.

Her blev de overfaldet af gruppen, der menes at stå bag tyveriet, som Københavns Politi betegner som 'utilpassede unge' omkring 19-20 år gamle. De bliver netop nu eftersøgt af politiet.

Københavns Politi afviser, at hændelsen skulle være banderelateret, men kalder overfaldet groft.

»Han blev stukket med kniv fire-fem gange. Han blødte en del, men er ikke i livsfare. Men det er et meget groft overfald,« fortæller Henrik Vedel, der er central efterforskningsleder hos Københavns Politi til BT.

Andre læser også