Fundet af de to døde personer i en villa i Slangerup dækker tilsyneladende over en familietragedie, hvor den 89-årige ægtemand efter 65 års ægteskab beslutter at tage livet af sin 83-årige hustru og bagefter sig selv.

Det fortæller en kilde, der kendte ægteparret godt, til bt.dk.

- De var meget glade for hinanden, og har holdt sammen hele livet. I onsdags kunne de fejre krondiamantbryllup, men selve festen blev aflyst i sidste øjeblik, fordi kvinden kom en kortvarig tur på sygehuset, fortæller kilden.

Nordsjællands Politi ønsker foreløbig ikke at give nærmere oplysninger om familietragedien, men bt.dk erfarer, at det var den ene af parrets voksne døtre, der her til formiddag fandt forældrene døde i deres soveværelse.

Datteren og hendes familie kom torsdag formiddag forbi for at sige farvel, inden de skulle på en planlagt chartertur til Spanien. Den ferie blev dog brat afbrudt af det tragiske fund.

Ifølge oplysninger til bt.dk var den 89-årige mand gammel jæger, og gerningsvåbnet er formentlig hans jagtgevær. Parret havde boet i Slangerup i en del år, men har tidligere boet i Farum.

Nyheden om familietragedien på den normalt fredsommelige villavej i Nordsjælland rystede torsdag eftermiddag flere af beboerne i området.

- Det er selvfølgelig meget ubehageligt, at sådan noget sker så tæt på. Men jeg tror bare, at de har besluttet sig for, at sådan skulle deres liv sammen ende, fortæller en kvindelig beboer i nabolaget til bt.dk ved afspærringen til gerningsstedet.