En 20-årig mand er søndag blevet varetægtsfængslet, efter han natten til søndag overfaldt sin far med et bat.
En 20-årig mand er søndag blevet varetægtsfængslet, efter han natten til søndag overfaldt sin far med et bat. Foto: Kim Haugaard

Ved du noget om sagen? Så hører BT meget gerne fra dig. Send en mail til 1929@bt.dk eller skriv en besked til os her på Facebook.

En 20-årig mand er blevet varetægtsfængslet, efter han natten til søndag overfaldt sin egen far med et cricketbat.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi til BT.

Den 20-årige mand var hjemmeboende, og under en familiefest i Gevninge, der ligger i Lejre Kommune, havde han overfaldet sin far med battet.

De nærmere omstændigheder kendes endnu ikke, men faderen er søndag aften stadig indlagt på Rigshospitalet, fortæller vagtchefen ved Midt- og Vestsjællands Politi.

»Han er stadig indlagt på Rigshospitalet, men vi kender ikke nærmere til hans tilstand,« lyder det fra vagtchefen, der dog kan fortælle, at faderen er uden for livsfare.

Ifølge Sjællandske er faderen blandt andet blevet slået på armen med battet, der vejer 1,2 kilo, og han skulle angiveligt have pådraget sig en hjernerystelse.

Politiet fik anmeldelsen klokken 03.12 natten til søndag, og søndag blev den 20-årige fremstillet i grundlovsforhør, hvorefter han blev varetægtsfængslet.

Han er tiltalt efter paragraf 245 om grov vold, og politiet efterforsker nu sagen.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.