Politiet har afspærret villa i Greve efter familietragedie. Sagen hænger sammen med trafikulykke med dødelig udgang nær Holbæk.

- Der er højst sandsynligt tale om en familietragedie. Et eller andet har udløst, at bægeret er flydt over, siger politiinspektør ved Midt- og Vestsjællands Politi Klaus Munk Nielsen.

Sådan lyder politiets hidtige forklaring på den tragiske ulykke, der fredag eftermiddag ramte Greve i Storkøbenhavn.

Her blev en 12-årig og en 18-årig pige og deres 50-årige moder  fundet dræbt - to af dem i familiens villa i Greve. Alle tre er blevet dræbt med en kniv. Politiet rykkede ud fredag eftermiddag til adressen og afspærrede stedet. Formentlig er der tale om en familietragedie. Ægtemanden, en 50-årig mand, er sigtet for alle drabene.

Sagen har sammenhæng med yderligere en dramatisk hændelse fredag eftermiddag. Her modtog politiet kl. 14.19 en anmeldelse om et færdselsuheld på Skovvejen i Holbæk, hvor en personbil kørte op bag i en parkeret lastbil nær Holbæk.

Redningspersonalet oplyste fra uheldsstedet, at der i personbilen blev fundet en ung pige, som var dræbt og en kvæstet 50-årig mand. Det viste sig, at den dræbte pige - mandens 12-årige datter - ikke var dræbt i uheldet. Politiet formoder, at hun blev dræbt efter uheldet.

 - Jeg kan bekræfte, at pigen blev fundet dræbt ved uheldet i Holbæk, men at hun ikke var dræbt i færdselsuheldet, siger Klaus Munk til bt.dk.

Herefter undersøgte politiet mandens bopæl i Greve, og her fandt de en midaldrende kvinde, efter al sandsynlighed mandens 50-årige kone, og den anden af parrets piger - en 18-årig. Begge var blevet stukket ihjel med en kniv i villaen. Manden har angiveligt tilstået drabene, efter at politiet fandt ham ved siden af sin livløse datter efter trafikuheldet.

Politiet kender endnu ikke til et motiv.

Efter hvad bt.dk erfarer, led den 50-årige mand af en depression og muligvis af stress. Og Politiet arbejder ud fra den teori, at trafikuheldet har været et forsøg på selvmord. Det oplyser venner af familien til bt.dk.

Vagtchefen oplyser, at den 50-årige mand vil blive sigtet for drab på de tre dræbte.

- Jeg kan se der er masser af politi derovre, men jeg ved ikke hvad der er sket. Det er jo frygteligt, siger en nabo til bt.dk.

Den sigtede har det fysisk godt, men er psykisk meget medtaget.

- Hans fysiske tilstand er nogenlunde, siger politiinspektøren om faren.

VED DU NOGET - TIP B.T. HER

Opdateres ...

Andre læser også