Den 20-årige Simon blev fundet dræbt om morgenen den 23. december i en opgang i Bramming.
Den 20-årige Simon blev fundet dræbt om morgenen den 23. december i en opgang i Bramming. Foto: Privatfoto/Anett Bruhn

Familien til 20-årige Simon Skovmand, der lillejuleaften blev fundet dræbt foran sin fars lejlighed i Bramming, er i sorg over tabet af deres kære. 'Det er utrolig hårdt for os alle', skriver familien på Facebook.

Den 20-årige Simon Skovmands liv fik en brat ende, da han søndag morgen blev fundet død på trappeafsatsen foran sin fars lejlighed i Bramming. Den unge mand var dolket ihjel - muligvis af sin far. Politiet har i hvert fald sigtet og fængslet Simon Skovmands 46-årige far for drabet.

Den forfærdelige juletragedie har tæret hårdt på den unge mands familie. Det fortæller Simon Skovmands fætter:

- Det er utroligt hårdt for os alle, men vi holder sammen og hjælper hinanden så godt vi kan. Tak for alle de håndsudrækninger og trøst, der er blevet givet i dag, skriver fætteren Martin Skovmand på sin åbne Facebookside.

SS i billede fra gerningssted

På siden takker han desuden for alle de mange blomster og lys, som venner og bekendte har tændt ved den opgang, hvor Simon blev fundet.

- Er rørt til tårer over at se hvor mange der siden i går har været forbi, og har haft overskud på trods af alle julens gøremål, skriver Martin Skovmand, der har lagt flere billeder ud af de mange blomster og lys.

knivdræbte SS

Den dræbte Simon Skovmand havde tilsyneladende en stor plads i manges hjerter. På Facebook strømmer det ind med kondolencer til familien, og mange af Simons venner sender ham en sidste hilsen.

- Kondolere til jer. Jeg kan ikke stoppe med at ryste. Hvorfor Simon! Husk, jeg elsker jer! Hvil i fred Simon, skriver en veninde, mens en mandlig bekendt skriver:

- RIP, Simon Skovmand. Ikke mange havde mere energi eller flere fremtidsplaner end dig.

SS indsat 4

Også Martin Skovmand mindes sin fætter med glæde.

- Jeg kommer til at savne dig rigtig meget, men vil kigge tilbage med et smil på læben, når jeg tænker på alle de gode timer, vi har tilbragt sammen - jeg elsker dig knægt, skriver han.

Simon Skovmand var en ihærdig kortspiller, og både hans fætter og hans lillebror mindes de mange gange, de har spillet poker mod deres kære.

- En stolt, dygtig og ambitiøs pokerspiller, kalder lillebroderen sin sin nu afdøde bror på Facebook. Han har svært ved at forestille dig et liv uden sin elskede bror.

- Elsker dig så højt. Håber på, at du lever videre i os, om ikke andet så i din bror. Altid elsket, skriver lillebroderen.

Juleaftensdag blev Simon Skovmands far, der dog har et andet efternavn end sin søn, fremstillet i grundlovsforhør. Han er sigtet for drabet og er blev ved grundlovsforhøret varetægtsfængslet i fire uger.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.