Flere hundrede søgende var samlet torsdag aften ved motorvejsnedkørsel 73 nær Kliplev, hvor der blev tændt fakler, sat lys og lagt blomster ved stedet, hvor den 21-årige Kamilla Hantusch blev fundet dræbt onsdag.
Flere hundrede søgende var samlet torsdag aften ved motorvejsnedkørsel 73 nær Kliplev, hvor der blev tændt fakler, sat lys og lagt blomster ved stedet, hvor den 21-årige Kamilla Hantusch blev fundet dræbt onsdag. Foto: Lene Esthave

Et fakkeloptog for den dræbte Kamilla Hantusch fik torsdag aften politiet til at afspærre motorvejstilkørslen i Kliplev ved Padborg. Den er nu åben igen.

Det var netop her, liget af Kamilla Hantusch blev fundet onsdag, og torsdag aften samledes familie, bekendte og andre for at mindes hende med et fakkeloptog.

Mindehøjtideligheden begyndte på den lokale skoles sportsplads, hvorefter et fakkeloptog er fortsat til stedet, hvor Kamilla Hantuschs lig blev fundet. Et stort antal deltagere fik politiet til at afspærre stedet for trafik frem til klokken 20.45.

Den 24-årige ekskæreste til nu afdøde Kamilla Hantusch er ved Retten i Sønderborg torsdag eftermiddag blevet varetægtsfængslet i fire uger.

Manden er sigtet for at have dræbt Kamilla Hantusch, men de nærmere omstændigheder omkring sigtelsen er ukendte for offentligheden, da sagen har kørt for dobbeltlukkede døre i retten.

BNB

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.