To unge piger på kun 13-år var kortvarigt i besiddelse af en mindre mængde hash, før de blev stoppet af Københavns Politi. 

Episoden udspillede sig mandag, og her havde de helt unge købere netop været forbi en af boderne i Pusher Street, hvor tre sælgere tilsyneladende ikke havde et problem med det helt unge kundeklientel. 

Det skriver Københavns Politi i et opslag på Twitter , hvori de også oplyser, at man anholdt de tre sælgere, og to af dem, en 32-årig mand og en 20- årig mand, blev i dag fremstillet i grundlovsforhør i Københavns Byret. 

Det er ikke første gang at den 20-årige stifter bekendtskab med politiet og hash-handlen, hvis man skal tro sigtelsen mod ham. 

Under grundlovsforhøret onsdag blev han sigtet for tre andre forhold af ældre dato, der også relaterer sig til hashhandlen. 

I forbindelse med en ransagning af Pusher Street tilbage i januar 2023 fandt politiet en bæltetaske med omkring 150 gram hash og skunk i.

På bæltetasken var der flere fingeraftryk fra den 20-årige mand. Den mængde blev han sigtet for onsdag. 

Med en ransagningstilladelse i hånden aflagde politiet den unge mand et visit på hans hjemmeadresse samme dag i januar. Her fandt man også en mindre mængde hash og kontanter. 

Hverken den 20-årige eller den 32-årige ville afgive forklaring i retten i dag. 

Den 20-årige blev varetægtsfængslet i 27 dage, imens den 32-årige blev løsladt efter grundlovsforhøret. Han er stadig sigtet for at have solgt hash til de 13-årige piger. 

Lyt til B.T.s kriminal-podcast 'På fersk gerning' her eller der, hvor du normalt lytter til podcast: