Politi nær landsbyen Refsvindinge torsdag den 15. november hvor en 10-årig pige blev sexoverfaldet nær Refsvindinge. Politiet efterlyser vidner, der så manden i en rød bil. Denne gang er offeret en pige på 10 år, oplyser Fyns Politi.(Foto: Fotograf Sonny Munk Carlsen/Scanpix 2012)
Politi nær landsbyen Refsvindinge torsdag den 15. november hvor en 10-årig pige blev sexoverfaldet nær Refsvindinge. Politiet efterlyser vidner, der så manden i en rød bil. Denne gang er offeret en pige på 10 år, oplyser Fyns Politi.(Foto: Fotograf Sonny Munk Carlsen/Scanpix 2012) Foto: Sonny Munk Carlsen

Fyns Politi er fortsat på bar bund i sagen om sex-overgreb mod to piger i henholdsvis Vester Skerninge og Refsvindinge i oktober og november.

Politiet har taget DNA-prøver fra 156 personer for at se, om de matcher de biologiske efterladenskaber, der er fundet hos pigerne. Indtil nu har man modtaget svar på i alt 119 DNA-prøver. Alle er negative, og politiet er således på bar bund i forhold til at finde gerningsmanden.

Fyns Politi modtager dog fortsat henvendelser i sagerne og har i alt modtaget over 1.500 henvendelser fra borgerne.

Det første overgreb skete 26. oktober i Vester Skerninge. Her greb gerningsmanden fat i en 11-årig pige, da hun stod af skolebussen. Pigen blev kørt til et andet sted, hvor manden forgreb sig mod hende.

10. november slog manden til igen. Her gik det ud over en kun 10-årig pige nær Refsvindinge. Også denne gang kørte manden pigen væk i sin røde bil og forgreb sig på hende.

BNB

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.