Endnu en person er sigtet i den store svindelsag, som i pressen bliver kaldt Britta-sagen, hvor Britta Nielsen er mistænkt for at svindle for mindst 111 mio. kroner.

Det bekræfter den sigtedes advokat Andro Vrlic overfor B.T.

»Det er korrekt, at jeg er advokat for den sigtede. Jeg kan ikke komme nærmere ind på omstændighederne, da vi afventer, at sagen skal for byretten i morgen (onsdag, red.) tidlig,« siger advokat Andro Vrlic.

Retsmødet kommer til at foregå i Københavns Byret klokken 9, oplyser advokaten.

»Det er et retsmøde omkring navneforbud i sagen,« siger Andro Vrlic.

Den sigtede person, der ifølge Ekstra Bladet er en mand, nægter sig skyldig.

Andro Vrlic ønsker ikke at oplyse, hvad sigtelsen lyder på. Han ønsker endvidere ikke at oplyse, hvad hans kendskab til sagen tidligere har været, samt hvornår han fik beskeden om at tiltræde som advokat for den sigtede.

64-årige Britta Nielsen er sigtet for at have svindlet for mindst 111 millioner kroner gennem sit arbejde som betroet medarbejder i Socialstyrelsen.

Britta Nielsen er i øjeblikket varetægtsfængslet for bedrageri af særlig grov karakter. Hun står til fængsel på op mod 8 år.

Hendes tre børn -  Samina, Jamilla og Jimmy Hayat - er sigtet for hæleri ved at nyde godt af de penge, som moren angiveligt har svindlet sig til.

Børnene kan risikere op til seks års fængsel, mens endnu en person yderligere sigtet i sagen.

Opdateres...