Retten på Frederiksberg oplyser, at tre personer skal fremstilles i sag om drab på radiovært Nedim Yasar.

Torsdag oplyste politiet, at to var anholdt, men nu er der altså yderligere en person, som er anholdt.

Han er 22 år, fra Storkøbenhavn, og er mistænkt for medvirken til drabet, oplyser Københavns Politi i en pressemeddelelse.

De to øvrige mænd er 24 og 25 år og sigtes begge for drab og medvirken til drab. De blev anholdt torsdag kort efter klokken 10 i Københavnsområdet.

31-årige Nedim Yasar blev skudt og dræbt den 19. november på Hejrevej i Københavns Nordvestkvarter. Her havde Yasar været til en reception i forbindelse med bogen "Rødder", som han skrev sammen med journalist Marie Louise Toksvig, som var hans medvært i programmet 'Politiradio' på Radio24syv.

Bogen handler blandt andet om Yasars fortid i bandemiljøet, som han forlod gennem et såkaldt exitforløb.

Nedim Yasar sad i sin bil, da han blev skudt. Politiet oplyser, at gerningsvåbnet var en revolver med en mindre kaliber.

Gerningsmændene flygtede formentlig i en blå VW Passat.

Yasar var i live, da han blev kørt til Rigshospitalets Traumecenter om aftenen mandag den 19. november. Men hans liv stod ikke til at redde. Dagen efter afgik han ved døden.

Det er uvist, om han kendte gerningsmændene. Det har politiet ikke ønsket at oplyse.

De tre anholdte fremstilles i grundlovsforhør Retten på Frederiksberg klokken 9.30. Her vil Anklagemyndigheden kræve lukkede døre, og politiet har derfor ikke yderligere oplysninger forud for grundlovsforhøret.

B.T. er til stede i retten.