Statsadvokaten har sporet og beslaglagt 2, 3 millioner kroner fra Stein Baggers partner Michael Ljungman. (Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix 2012)
Statsadvokaten har sporet og beslaglagt 2, 3 millioner kroner fra Stein Baggers partner Michael Ljungman. (Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix 2012) Foto: Jens Nørgaard Larsen
Først beslaglagde politiet 2,3 mio. kr. i Hong Kong. Nu har de konfiskeret en mio. kr. på den britiske ø Jersey ud for Normandiet. Det skriver Børsen.

Tidligere på onsdagen brød nyheden om ,at Statsadvokaten for særlig Økonomisk Kriminalitet, kaldet SØK, havde hjembragt 2,3 mio. kr. af de penge, som Stein Bagger og hans svenske medsammensvorne angiveligt havde stuvet af vejen.

SØK vidste godt, at pengene var der, men det har været op til Hong Kongs politi at skaffe pengene hjem til Danmark. Og det er så sket nu.

Nu er det så Jersey. Ligesom i Hong Kong er der tale om en konto, som tilhører Michael Ljungman. Kontoen er spærret, og pengene hjemføres nu.

- Kontoen er spærret, og vi venter på anerkendelse af konfiskationen. Så nøjagtig det samme som Hongkong, det venter vi nu på med Jersey, siger statsadvokat Jens Madsen fra SØK på Børsens hjemmeside via Ritzau.

Der er stadig 200 mio. kr. der mangler i boet efter IT Factory, som aldrig er fundet. Jens Madsen forklarer, at der ikke er udsigt til at de dukker op i forbindelse med de aktuelle beslaglæggelser.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.