Familien til 17-årige Emilie Meng har endnu ikke opgivet håbet, men det er svært for dem at få en hverdag til at hænge sammen.

Det fortæller Emilie Mengs fætter, Robin Witzner, til BT.

Han har især oplevet, at det har været svært at vende tilbage til sit job, mens hans kusine stadig er efterlyst.

»Det er jo psykisk hårdt. Jeg arbejder i en telebutik, og i lørdags var jeg på job for første gang, siden hun forsvandt, og der blev jeg hele tiden spurgt ind til sagen af folk, der kom forbi. Jeg prøver at leve mit liv så godt som muligt, men det er jo svært. Jeg får trænet, og der kan jeg komme ud med nogle aggressioner,« forklarer Robin Witzner.

Han har gennem hele forløbet været en af de eneste, der har udtalt sig på vegne af Emilie Mengs familie.

Svært at forstå for de små søskende

Robin Witzner fortæller også, at Emilies mindre søskende har svært ved at begribe, at deres søster er væk.

»Emilie har to små søskende, og de kan stadigvæk ikke helt forstå, at deres storesøster er forsvundet. Hendes lillebror på 10 år kommer dog med input, når vi i familien sidder og snakker om det, så han forstår nok alligevel lidt,« siger Robin Witzner.

Emilie Meng har været forsvundet siden 10. juli, hvor hun sidst blev set ved Korsør Station, da hun skiltes med sine veninder ved 04-tiden. Siden har flere politiafdelinger igangsat massive eftersøgninger af Emilie, ligesom mange hundrede frivillige har gennemsøgt Korsør og omegn.

Har du set Emilie, eller har du andre oplysninger i sagen? Så hører BT meget gerne fra dig. Send en mail til 1929@bt.dk eller skriv en besked til os her på Facebook.

I starten arbejdede politiet især ud fra en teori om, at den 17-årige Emilie var taget til København grundet kærestesorger, men nu efterforsker de sagen i alle retninger.

Hunde havde blod på snuden

Emilie Mengs familie er også jævnligt i kontakt med politiet og følger efterforskningen tæt. Forleden meddelte politiet, at man havde fået et tip fra en hundelufter, hvis hund var kommet op fra et krat med blod på snuden. Familien fik dog mandag gode nyheder fra politiet - blodet var fra en hjort.

»Så sent som i dag (mandag red.) var vi i kontakt med politiet, og vi fik afkræftet et spor med en hund, der havde blod på snuden. Det viste sig, at det var blod fra en hjort. Det var en stor lettelse for familien, at de kom med den besked,« fortæller Robin Witzner.

Opgiver ikke håbet

Selvom Emilie Meng nu har været forsvundet i mere end to uger, holder hendes familie fast i håbet om, at hun bliver fundet.

»Selvom mange spor er endt blindt, har jeg ikke opgivet håbet endnu. Det er en meget mærkelig sag, men jeg tror simpelthen ikke en 17-årig pige kunne finde på at blive væk så længe af sin egen fri vilje,« siger Robin Witzner.

Han mener, at der må være nogen derude, der ved et eller andet om Emilies forsvinden.

»Jeg tror ikke, man kan udelukke, at nogen ligger inde med viden om, hvad der er sket med hende,« tilføjer han og minder om, at familien har udlovet penge til den, der kan bidrage til at finde Emilie.

»Det er jo også derfor, vi har udlovet en dusør til den, der kan komme med nye spor i sagen,« siger Robin Witzner.

Familien har samlet penge ind for at oprette dusøren, der lyder på 40.000 kroner.