Onsdag og torsdag har Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi gravet i flere kolonihaver tæt på Korsør Station i håb om at finde spor i sagen om den forsvundne Emilie Meng. Eftersøgningen er nu slut, og politiet er ikke kommet nærmere, hvad der er sket med teenageren.

Politiet er ikke kommet nærmere på en opklaring af, hvad der er sket med den forsvundne pige Emilie Meng. Det står klart, efter at eftersøgningen i flere kolonihaver onsdag og torsdag ikke har givet pote. Det skriver politiet i en pressemeddelelse:

'Vi havde håbet, at finkæmningen af dette område, som er tæt på det sted Emilie Meng sidst er set, ville bringe os et skridt videre i efterforskningen. Men arbejdet i dag og i går har altså ikke givet os nye spor,' siger vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.Den 18-årige pige har været forsvundet i snart to måneder, og nu kan endnu et sted krydses af som eftersøgt. Desværre uden at komme nærmere en opklaring. Nu er politiet dog sikre på, at de ikke har overset vigtige spor i området ved de fire haveforeninger. Og efterforskningen af sagen stopper ikke her:

'Efterforskningen fortsætter nu i andre retninger, og vi har stadig en palet af efterforskningsmæssige tiltag, vi kan benytte. Vi hører selvfølgelig stadig meget gerne fra folk, der kan have oplysninger om Emilie Mengs forsvinden,' siger Søren Ravn-Nielsen i pressemeddelelsen.

Her ses et billede af Emilie Meng.
Her ses et billede af Emilie Meng. Foto: Privat
Vis mere


Politiet fortæller desuden, at de afspærringer der var sat op i området omkring kolonihaverne nu er fjernet og området er frit tilgængeligt.

18-årige Emilie Meng har været forsvundet siden d. 10. juli.

Hun blev sidst set på Korsør Station klokken 04:00, hvor hun tog afsked med to veninder. Herfra skulle hun gå et par kilometer for at komme hjem, men hun dukkede aldrig op. Siden har både politi og frivillige ledt efter hende, dog indtil videre uden held.