18-årige Emilie Meng har været forsvundet i mere end seks uger, og nu bliver eftersøgningen udvidet for at finde den unge pige.

Hvor er Emilie Meng? Et spørgsmål, der har været på hele Danmarks læber i halvanden måned.

Mange spor er endt blindt, og nu bliver der taget alternative metoder i brug for at finde den unge pige fra Korsør. Adskillige tips fra clairvoyante og et stort ønske fra jyske borgere om at hjælpe har ført til, at eftersøgningen nu bliver udvidet. Det fortæller familiens talsmand, Zuzu Heidelbach, til BT:

»Vi får rigtig mange tips fra synske og clairvoyanter. Vi har primært holdt os til Korsør, og det er ikke lykkedes at finde hende endnu. Nu leder vi i Jylland for at finde mulige spor og leder i nogle områder, så vi kan krydse dem af på kortet,« siger hun og uddyber, at der altså nu er taget et valg om at prøve at følge nogle af de clairvoyant-tips, der er kommet.

Den nu 18-årige Emilie Meng er sidst set klokken 04.00 på Korsør Station, hvor hun tog afsked med to veninder efter en bytur. Efterfølgende skulle hun gå et par kilometer for at komme hjem, men den unge pige dukkede aldrig op.

Siden er hun angiveligt blevet set flere steder i landet, og mange frivillige har ledt efter hende ad mange omgange - dog uden held.

Det har nu ført til, at frivillige begynder at lede i Jylland, hvor Zuzu Heidelbach har koordineret, at flere grupper starter eftersøgninger.

Det er første gang, at clairvoyant-tips bliver brugt til eftersøgninger i Jylland, og Zuzu Heidelbach fortæller, at det er nødvendigt at tage nye metoder i brug.

Familien er orienteret om de nye eftersøgninger, og de forstår det godt, for 'tænk nu hvis', som hun siger.

»Jeg bliver nødt til at tænke ud af boksen og bare prøve. Vi har ikke noget at gå efter, så vi bliver nødt til at prøve et eller andet,« fortæller hun.

Zuzu Heidelbach understreger, at der stadig er områder i Korsør der skal tjekkes - for Emilie skal findes:

»Vi leder stadig hver eneste dag,« siger hun.

Den første eftersøgning i Jylland er lørdag 3. september i Øster Snede, Løsning, der ligger i Østjylland.

Emilie Meng er 168 centimeter høj. Hun beskrives som værende almindelig af bygning og med langt brunt hår. Hun var iført en en sort langærmet cardigan, en sort blondebluse, blå jeans og og blå puma-sko, da hun forsvandt.