40-årige Mette Bønnelykke Herholdt blev sidst set i december 2010. To år senere blev hendes lig fundet i et køleskab hos hendes ekskæreste.
40-årige Mette Bønnelykke Herholdt blev sidst set i december 2010. To år senere blev hendes lig fundet i et køleskab hos hendes ekskæreste. Foto: Politiet

Tre ekskærester til drabssigtet advarede Mette, der blev fundet død i køleskab

Den 44-årige MP, der er sigtet for at have dræbt Mette Bønnelykke Herholdt og skjule hende i et køleskab, er villig til at gøre alt for penge, fortæller centrale vidner.

Mandag kunne BT afsløre, at han angiveligt efter Mettes død stjal hendes identitet og narrede 42.000 kr. fra vennen Ole Østerballe.

Nu står tre kvinder, der alle har været i forhold med den nu drabssigtede, frem. Også de er blevet franarret penge af den 44-årige MP, hævder de.

- En dag, jeg kom hjem fra arbejde, havde han tømt hele vores hus. Der var intet tilbage. Han tømte også min bankkonto og har generelt løjet om penge gennem de 12 år, jeg har boet med ham, fortæller Gitte Henriksen, der var gift med MP i syv år.

Stjal søns mobiltelefon

En anden ekskæreste, der ønsker at være anonym, fortæller, hvordan MP stjal hendes 13-årige søns nye mobiltelefon og forsøgte at svindle med hendes NemID. Hun blev hurtigt bekymret for MPs nye kæreste, Mette Bønnelykke Herholdt.

- Mette kontaktede mig, da de blev kærester, fordi MP havde tømt hendes børns børneopsparinger. Jeg fortalte hende, at han er farlig, siger kvinden, der var kæreste med MP, kort før han mødte Mette.

Sammen med en tredje tidligere kæreste til MP har de forsøgt at advare Mette Bønnelykke Herholdt.

- Vi sagde, hun skulle skynde sig væk. Vi er ikke i tvivl om, at han har dræbt hende for penge. Han har hævet hendes pension i to år. Han er ekstremt optaget af materielle goder, fortæller ekskæresten.

- Jeg er kun glad for, at jeg nåede at komme ud af det. Som min søn siger, kunne det lige så godt være mig, der lå i det køleskab, siger hun.

Helt utilregnelig

Gitte Henriksen fortæller, at hun er rystet, men ikke chokeret over, at MP er sigtet for at have dræbt den 38-årige mor og skjult hende i et køleskab.

- MP er yderst intelligent og en meget charmerende mandsperson, når han kan se fordele i at være det. Men han er psykopat. Helt utilregnelig, slår hun fast.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.