- Jeg har betalt. Jeg har afsonet, siger Frank Saksik til Ekstra Bladet tirsdag. Han mener, at Marlene Duus har ødelagt hans liv lige så meget, som han har ødelagt hendes.

For tre år siden tæskede han sin eks-kæreste og smed hende ud af et vindue på tredje sal. I dag er hun erklæret 50 procent invalid og kan ikke få hverken hjælp eller job, mens han har fået praktikplads hos Claus Meyer og er videre i sit liv.

LÆS OGSÅ: '

Mandag skrev Marlene Duus en gribende kronik i dagbladet Politiken, hvor hun gav udtryk for sin frustration. Hun mener, at samfundet hjælper hendes gerningsmand meget mere, end det har hjulpet hende. Men hun møder absolut ingen forståelse fra sin overfaldsmand, eks-kæresten Frank Saksik.I tirsdagens udgave af Ekstra Bladet fortæller han, at hans liv er ødelagt lige så meget som hendes.

- Jeg troede virkelig, at kærligheden var mellem os. Jeg troede, hun elskede mig lige så meget, som jeg elskede hende, siger han til Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ:

Han siger også, at han har taget sin straf og derfor ikke føler skyld over, at han er kommet videre i sit liv.

- Jeg har fået en praktikplads. Skal jeg skyde mig selv, fordi jeg har fået en praktikplads? Jeg kan ikke hjælpe hende. Hvad skal jeg gøre? Kan jeg forstå, hun er frustreret. Næh. Ærligt, næh, siger han til avisen.

Deltag i debatten her eller B.T.s facebookprofil her