En 25-årig mand fik i sidste uge presset en arm op i endetarmen på sexklubben Body Bio. Han fik alvorlige skader og var i livsfare efter det voldsomme overgreb, men sexklubbens ejer er ikke bekymret over, at episoden fandt sted i netop hans lokaler.

Den 25-årige mand besøgte om aftenen den 1. marts pornobiografen Body Bio i Kingosgade 7 i København. Kort efter ankom en 50-årig mand og betalte entréen for dem begge. Det oplyser ejeren af Boby Bio, Carl Nielsen, som fortæller, at receptionisten husker de to mænd.

De fleste af Body Bios besøgende er nemlig stamkunder, men receptionisten havde aldrig tidligere set de to mænd. Mændene gik ifølge Carl Nielsen ind i et lille rum ved siden af omklædningsrummet, og her har den voldsomme episode angiveligt fundet sted.

Den 25-årige mand har efterfølgende meldt episoden til politiet, og den 50-årige blev tirsdag fremstillet i grundlovsforhør og sigtet for at have presset sin arm op i offerets endetarm, selvom den 25-årige flere gange sagde stop.

Carl Nielsen, som har ejet Body Bio i 22 år, oplyser, at han aldrig tidligere har oplevet, at kunder har politianmeldt episoder, som har fundet sted i klubben. Han mener ikke, at det er bekymrende, at episoden har fundet sted i hans lokaler.

»Det ville have overrasket mig, hvis det var nogle af vores faste kunder, men vi kender ikke disse to mænd, så sagen har intet med os at gøre. Den slags voldsom sex kan ske alle steder; i en baggård, på et toilet eller i en togkupé. Det er ikke noget, vi kan forhindre,« siger Carl Nielsen.

Carl Nielsen blev først gjort opmærksom på hændelsen, da han søndag blev kontaktet af politiet. Hverken personale eller de andre kunder havde bemærket noget den aften, episoden fandt sted. Derfor undrer sagen ham.

»De to mænd var i et rum ved siden af omklædningsrummet, hvor en masse mennesker klædte om på det tidspunkt. Ingen har hørt noget usædvanligt, og det undrer mig, at den unge mand ikke har hamret på væggene eller har forladt rummet, hvis det var imod hans vilje,« siger Carl Nielsen.

Den 50-årige mand nægtede sig skyldig ved tirsdagens grundlovsforhør, men dommeren besluttede at varetægtsfængsle ham i foreløbig fire uger af hensyn til politiets efterforskning. Fængslingskendelsen blev kæret til landsretten.

Den 25-årige har efter episoden fået foretaget flere operative indgreb og har fået stomi.