En 70-årig, dement mand forsvandt lørdag aften kl. 20.30 fra hospitalet på Gl. Vardevej I Esbjerg. Søndag ved middagstid sendte politiet en helikopter i luften for at lede efter ham. Han er nu fundet død.

'Den efterlyste Sven Hauberg Johanmesem er fundet død i Dyrehaven, Esbjerg,' skriver Syd- og Sønderjyllands Politi på Twitter.

Den 70-årige mand var dement og forsvandt lørdag aften fra hospitalet, hvor han var indlagt. Da det ikke lykkedes politiet at finde ham i løbet af lørdag aften og natten, sendte de søndag en helikopter i luften.

»Han er forsvundet fra en hospitalsafdeling, som ligger ved at større grønt område - Dyrehaven. Der kunne han jo i teorien godt ligge ude i et sumpområde. Da det er nemmere at få et overblik over området fra luften, sender vi derfor en helikopter op,« siger vagthavende hos Syd- og Sønderjyllands Politi Bjørn Pedersen.

Der er tale om den 70-årige Sven Hauberg Johannesen. Han beskrives som slank, 180 cm, har gråt hår, grå skægstubbe og bærer briller. Han var iført hospitalstøj og en grå sweater.