Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Københavns Politi valgte onsdag at gå ud med navn og billede på den mand, som de mistænker for at stå bag et drabsforsøg begået i hjertet af Christiania.

Det drejer sig om en 26-årig mand. Kort efter poltiets efterlysning valgte den 26-årige at melde sig selv på Thisted Politistation.

Det skriver Nordjyske.dk

Politiet modtog tidligt søndag morgen en anmeldelse om knivstikkeri ved Fredens Ark på Christiania. En 40-årig mand var fundet i kritisk tilstand og blev straks bragt til behandling på Rigshospitalet. To gange var han blevet stukket i brystet. Han overlevede dog angrebet.

Senere søndag kunne politiet så skride til anholdelse af en 34-årig mand, der blev sigtet for medvirken til drabsforsøg.

Dagen efter besluttede en dommer under et grundlovsforhør ved Københavns Byret så at varetægtsfængsle ham i 24 dage.

»Vi har en formodning om, at han godt ved, at vi prøver at finde ham, men han har endnu ikke meldt sig selv til politiet, og derfor går vi nu ud og efterlyser,« forklarede leder af Afdelingen for personfarlig kriminalitet ved Københavns Politi, Brian Belling, til B.T. onsdag eftermiddag.

I sigtelsen mod den allerede fængslede 40-årige lyder det, at han i forening og efter forudgående aftale med en kendt og flere ukendte medgerningsmænd knivoverfaldt ofret omkring klokken seks om morgenen søndag.

Hensigten var at dræbe, lyder det i sigtelsen.

Til B.T. oplyser Brian Belling, at manden, der i sigtelsen bliver omtalt som 'kendt', er den 26-årige, der har meldt sig selv onsdag aften.

Der er altså fortsat flere ukendte gerningsmænd på fri fod.

Andre læser også