Fyns Politi har fredag aften sendt en efterlysning ud, hvor de søger folk, der har set noget til de to teenagere Annabell Liva Graff og Anders Henrik Lynge.

Annabell Liva Graff blev sidst set torsdag aften og Anders Lynge Henrik blev sidst set cirka klokken 15 torsdag. Det oplyser Fyns Politi. De to teenagere blev set i nærheden af Nyborg.

»Jeg ville selv blive ked af det, hvis det var mine børrn, så vi gør, hvad vi kan for at finde dem. Forældrene er klart bekymrede og har derfor bedt om hjælp,« siger vagtchef ved Fyns Politi Hans Jørgen Larsen.

Politiet skriver ud på Twitter, at man mener, den 13-årige Annabell Liva Graff, der kommer fra Ørbæk på Fyn, og 18-årige Anders Henrik Lynge er sammen, og vagtchefen udtaler til B.T., at han mener, de er venner.

Annabell Liva Graff beskrives som spinkel, cirka 165 cm høj, med afbleget hår i den ene side og formentlig iført sort goth-tøj.

Anders Lynge Henrik beskrives som spinkel, cirka 178 cm høj, hår som på billedet, og så har man ingen oplysninger om, hvilket tøj han kan have på.

Hvis man har set noget til de unge mennesker eller ved noget om sagen, kan man kontakte Fyns Politi på telefonnummer 114.

»Vi kunne ikke komme videre i sagen, og derfor er vi gået til pressen i håbet om, at det kan bringe os videre,« siger Hans Jørgen Larsen.

Efterlysningen er sendt ud, fordi politiet er bekymret for de unges velbefindende, og derfor håber man hos politiet på, at det offentliggjorte billede og beskrivelser kan hjælpe sagen på vej.

Politiet skriver i efterlysningen på Twitter, at man ikke ved, i hvilken retning de unge har bevæget sig.

Der er dog intet, der tyder på, at der skulle være tale om en forbrydelse.