Det sydgående spor ved motorvejen ved Farøbroerne er endnu ikke åbnet for trafik efter en voldsom ulykke tidligere på dagen.

Oprydningsarbejdet efter to biluheld ved Farøbroerne mellem Sydsjælland og Falster er så omfattende, at det sydgående motorvejsspor stadig er spærret mellem frakørsel 41 Vordingborg og frakørsel 43 Nørre Alslev, oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Tidligere lød meldingen, at trafikken igen forventedes at kunne flyde fra klokken 18, men politiet regner tidligst med at åbne sporet klokken 21.

- Vi forventer, at spærringen bliver ophævet klokken 21, men nu må vi se, hvordan det går, siger vagtchef Henrik Karlsen.

Det er to forskellige ulykker, der er skyld i afspærringen, den første skete omkring klokken 13, forklarer Henrik Karlsen.

- Det første uheld sker, fordi en lastbil får et nedbrud og standser i første vognbane. Der bliver den påkørt af en anden bil. Det andet uheld sker, fordi der er redningspersonale på vej til det første uheld. En brandbil kommer frem til stedet, hvor den støder sammen med en lastbil.

Fire personer er kommet til skade, men i tre af tilfældene er det ikke alvorligt. Den polske chauffør i den forulykkede lastbil er til gengæld hårdt medtaget efter ulykken. Han blev derfor fløjet til Rigshospitalets traumecenter, hvor han nu meldes uden for livsfare.

- Sidst vi hørte fra dem, opererede de på ham, og der var han uden for livsfare, siger Henrik Karlsen.

Politiet anbefaler bilister at benytte Storstrømsbroen, hvis de skal fra Sjælland til Falster.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.