Politiet rykkede fredag aften rykket talstærkt ud til et område omkring Hvidovre Hospital efter flere anmeldelser om skud. Det oplyser Københavns Vestegns Politi.

»Vi har fået flere anmeldelser fra bekymrede borgere, som har hørt skud. Derfor er vi lige nu ude på stedet,« sagde Torben Wittendorf, vagtchef.

Der blev ikke fundet nogen tilskadekomne, oplyste vagtchefen sent fredag aften.

Lørdag morgen er der ikke meget nyt om, hvad der kan være sket. Ifølge Ritzau har politiet ikke fundet nogen projektiler og har ikke fået meldinger om, at nogen skulle være ramt af skud.

Politiet til stede i Hvidovre. Foto: Presse-fotos.dk.
Politiet til stede i Hvidovre. Foto: Presse-fotos.dk.
Vis mere

»Da vi kom derud, kunne vi ikke umiddelbart konstatere, at der skulle være affyret skud. Muligvis er der blevet skudt med løse patroner, men det ved vi ikke,« siger vagtchef Lars Guldborg fra Københavns Vestegns Politi lørdag morgen.

Det var omkring kl. 20.20, at der kom flere anmeldelser om skyderi ved Kettegård Alle, der altså ligger ved Hvidovre Hospital.

TIl gengæld stødte politiet på en person, der havde været udsat for vold.

»Der er foregået et eller andet med en konfrontation mellem nogle personer. Vi forsøger at finde ud af, hvor det er sket, og hvilken forbindelse personerne har til hinanden. Motivet kender vi heller ikke, og ingen er anholdt, oplyser Lars Guldborg.

Den voldsramte person blev tilset på et hospital, og fik derefter lov til at forlade stedet igen.