Philip Lundsgaard har fået stor opmærksomhed efter BT bragte artikler om hans identitet, der blev stjålet.
Philip Lundsgaard har fået stor opmærksomhed efter BT bragte artikler om hans identitet, der blev stjålet. Foto: Uffe Weng
Efter BT mandag og tirsdag beskrev, hvordan Philip Lundsgaard havde fået stjålet sit nye kørekort og efterfølgende sin identitet, er der kommet skred i sagerne.

- Det har virkelig været overvældende med den store interesse, som jeg har oplevet efter artiklerne. Men nu handler det om, at politikerne herhjemme skal tage sig sammen og få lavet en lov, så folk, der, ligesom mig, har fået stjålet deres identitet, kan få et nyt CPR-nummer, siger Philip Lundsgaard, der har modtaget inkassoregninger, fordi varer uretmæssigt er blevet købt i hans navn.

Efter BTs artikler er Philip Lundsgaard blevet kontaktet af adskillige tv-stationer, der vil have ham til at fortælle sin historie. Også et par politikere har fundet vej til hans indbakke og telefon.

- Karina Lorentzen fra SF og Peter Skaarup fra DF har kontaktet mig. Så nu håber jeg virkelig, der sker noget. For det har været et problem i alt for lang tid. Jeg har også været i kontakt med politiet, hvor jeg kunne forstå, at de også mener, at lovgivningen på området er forældet, og de derfor ikke kan gøre ret meget, siger Philip Lundsgaard til BT.

På dj’ens Facebook-profil er det strømmet ind med opbakning. Blandt andre har kendte som Dan Rachlin, Bubber og Jørgen Klubien har skrevet opmuntrene.
- Jeg er utrolig glad for den støtte, folk giver mig. En af grundende til at folk reagerer så meget på den her sag er, at de kan se sig selv havne i samme situation, og hvor ubehageligt det må være, siger Philip Lundsgaard.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.