Hundredvis af danskere har på det seneste fået stjålet deres sidespejle.

Nu har politiet nye oplysninger om en bil, som er efterlyst i forbindelse med de mange tyverier.

»Bilen er set på Fyn torsdag, så vi modtager meget gerne tip, hvis nogen ser den,« skriver Fyns Politi på det sociale medie X – og tilføjer tre udråbstegn for at understrege vigtigheden.

Allerede torsdag eftermiddag skrev politikredsen på X, at den efterlyste Toyota Corolla Verso kunne være kørt mod Fyn. I samme forbindelse blev borgerne bedt om at være opmærksomme på den – og gerningsmænd bag de omfattende tyverier af sidespejle fra luksusbiler.

Især Teslaer.

Det var Østjyllands Politi, som torsdag efterlyste bilen.

»Det er politiets klare formodning, at det pågældende køretøj har en relation til de mange sidespejlstyverier, der i løbet af den seneste uges tid er blevet begået i forskellige aarhusianske bydele,« oplyser politiet i en pressemeddelelse.

Den efterlyste bil er nærmere bestemt en grå eller sølvgrå Toyota Corolla Verso på litauiske nummerplader med ét af følgende mulige registreringsnumre: GJO699 eller GUO699.

»Hvis man ser køretøjet, skal man ikke selv tage kontakt til personerne, men i stedet underrette sit nærmeste politi og fortælle om sine iagttagelser. Politiet kan kontaktes på telefonnummer 114,« siger vicepolitiinspektør ved Østjyllands Politi, Flemming Nørgaard, i pressemeddelelsen.

Østjyllands Politi skrev samtidig, at gerningsmændene – og det efterlyste køretøj – godt kan have bevæget sig videre rundt i landet, idet sidespejlstyverierne har fundet sted flere steder i landet.

Tirsdag delte politiet også billeder af nogle af de formodede gerningsmænd. Dem kan du se her.