Amin Skov er efter et flere timer langt grundlovsforhør blevet løsladt.
Amin Skov er efter et flere timer langt grundlovsforhør blevet løsladt.
Efter et mere end syv timer langt grundlovsforhør, kan Danmarks mest omtalte restauratør, Amin Skov nu atter kalde sig en fri mand. Dommeren valgte ikke at følge anklageren ønske om at varetægtsfængsle Amin Skov.

- Der er ikke særlig begrundet mistanke for at varetægtsfængsle ham, udtaler dommer Christian Pedersen i retten i Kolding, hvor det lange forhør fandt sted.

Amin Skov blev i går anholdt og sigtet for selv at have sat ild til sit spisested Restaurant Vejlegården den 21. december. I forbindelse med branden blev Amin Skov fundet ved restauranten, og han påstod, at han var blevet overfaldet af ukendte gerningsmænd.

Politiet har siden undersøgt sagen, og ifølge politiinspektør Brian Voss fra Sydøstjyllands Politi tyder alt på, at branden var påsat. Desuden har man fundet spor efter brandbare væsker på Amin Skovs bukser. Politiet mistanke resulterede i, at politiet i går anholdt den omstridte restauratør.

Før grundlovsforhøret oplyste politiet, at man ville have Amin Skov varetægtsfængslet, men den anmodning valgte dommeren altså ikke at følge.

Inden grundlovsforhøret fortalte Amins kone, at Vejlegården aldrig åbner igen med Amin og hende som forpagtere. Faktisk sagde hun, at hun 'hader det sted'. Læs hele historien her.

Det er under grundlovsforhøret også kommet frem, hvor dyr branden i restauranten var. Det kan du læse om her.

Senere kom det frem, at 3F havde installeret kameraer, der viste, hvem der kom og gik ved Vejlegården. Læs mere om det her.

Eller læs mere her om, at der blev set mystiske mænd ved Vejlegården før branden.

BTs reportere har blogget live fra hele grundlovsforhøret. Læs hele bloggen her.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.