Tre trafikulykker i rap skabte fredag eftermiddag store problemer på Sønderjyske Motorvej.

Det oplyser Sydøstjyllands Politi til bt.dk og på twitter.

Problemerne opstod, da tre biler fredag kort efter klokken 16 kørte sammen i nordgående retning på motorvejen ved Kolding.

»Der var ingen personskade, men kort efter fik vi en melding om, at to andre biler var kørt sammen i samme retning lidt længere sydpå. Det skete på grund af den langsomme trafik,« fortæller Hans Hoffensetz, der er vagtchef ved Sydøstjyllands Politi.

Og så fik politiet for alvor travlt. For der gik ikke længe fra det andet uheld til, at der kom endnu en melding om et uheld. Denne gang var det i sydgående retning ud for det sted på motorvejen, hvor det første uheld var sket.

»Der fik vi en melding om, at en bil og en lastbil var kørt sammen. Kvinden i bilen var teknisk fastklemt, og så vidt vi er orienteret, så har hun klaget over piskesmældssmerter,« siger vagtchefen.

Han forklarer, at den tredje ulykke skete som følge af, at bilerne kørte langsomt i sydgående retning, fordi flere bilister skulle se, hvad der skete ovre i det andet spor, hvor de første tre biler var kørt sammen.

Som følge af de tre ulykker opstod der lang kø på motorvejen i begge retninger. I nordgående retninig ved Kolding Ø har motorvejen været helt spærret i en periode.

Klokken 18 melder politiet dog, at der atter er fuldt farbart i begge retninger.

 

BT.dk følger sagen

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.