Københavns Politi lægger i disse dage sidste hånd på efterforskningen af den tragiske ulykke, hvor den 20-årige Alexandra Sisseck lørdag 28. september mistede livet i en højresvingsulykke.

Hun kom cyklende i krydset ved Store Kongensgade og Dronningens Tværgade i det indre København, da hun blev kørt ned af en bus, der skulle svinge til højre.Politiet har afhørt den chokerede chauffør og de rædselsslagne vidner, der overværede ulykken, og nu arbejder efterforskerne på at få de sidste tekniske undersøgelser færdige. Her har det blandt andet været nødvendigt at se nærmere på bussen. 

- Vi har bedt om nogle supplerende oplysninger. Der var nogle mærker på bussen, som ikke var blevet helt beskrevet i forbindelse med uheldet. 

Det fortæller vicepolitikommissær Jesper Lotz fra Station City ved Københavns Politi, som leder efterforskningen.
 


Derudover er politiet blevet kontaktet af et nyt vidne, som i første omgang var for chokeret over ulykken til at afgive forklaring.

- Det var et godt vidne, som havde set selve ulykke, men det var ikke noget, der ændrede væsentligt på det, vi ellers var nået frem til. Vidneudsagnet underbygger vores hidtidige undersøgelser af ulykken, siger han.

- Vi har afhørt en del vidner. Vi har sikret os videoovervågning af ulykken, og så har vi lavet nogle tekniske undersøgelser, som vi næsten er færdige med, siger Jesper Lotz.

Først i næste uge vil politiet sige mere om, hvorvidt chaufføren af turistbussen bliver sigtet i forbindelse med dødsulykken.