Den 49-årige Jan Wulff er ikke set siden 30. december, og derfor bliver han nu efterlyst af politiet.
Den 49-årige Jan Wulff er ikke set siden 30. december, og derfor bliver han nu efterlyst af politiet. Foto: Fyns Politi
Fyns Politi efterlyser den 49-årig Jan Wulff, som har været forsvundet i elleve dage.

Jan Wulff bor i Odense, men mødte ikke op til en nytårsfest, han var inviteret til. Derfor frygter man nu, at der kan være sket ham noget.

- Han har et alkoholmisbrug og et deraf følgende dårligt helbred, så hans venner blev bekymrede for ham og kontaktede os 1. januar.

Det fortæller vicepolitikommissær Carsten Arntoft Andersen fra Fyns Politi til bt.dk.

Politiet undersøgte derefter Jan Wulffs lejlighed, men der var ikke noget der, der indikerer, hvor han kan være. Der har heller ikke været aktivitet på hans mobiltelefon i den tid, han har været væk.

Jan Wulff har en kæreste og børn, men bor alene.

- Nu er der gået så lang tid, så nu vælger vi at efterlyse ham i håb om, at der er nogen, der har set ham eller ved, hvor han er. Det er ikke unormalt i det miljø, at man forsvinder nogle dage, fordi man tager ophold hos nogen et andet sted i landet. Så vi håber, at han er et sted og bare ikke har givet lyd fra sig, siger Carsten Arntoft Andersen, men tilføjer, at frygten naturligvis er, at han har fået det dårligt og ligger hjælpeløst et sted.

Der er dog ikke noget, der tyder på, at han har været udsat for en forbrydelse. Han bliver ikke vurderet som selvmordstruet, og han har ifølge politiet heller ingen fjender.

Fyns Politi vil gerne i kontakt med folk, som har set Jan, ellers som på anden vis kan hjælpe med oplysninger i sagen.

Kontakt politiet på 114.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.