Den DSB-medarbejder, der tidligt fredag morgen blev overfaldet af to mænd på baneterrænet i nærhenden af Københavns Hovedbanegård, har det efter omstændighederne godt.

Det oplyser DSBs trafikinformationschef Tony Bispeskov til bt.dk

»Medarbejderen, der er stationsbetjent, har det efter omstændighederne godt. Han er træt, fordi han jo mødte ind på arbejde i går aftes og stadig er sammen med politiet. Vi har selvfølgelig et beredskab, der tager hånd om ham samt de kollegaer, der fandt ham i toget,« siger Tony Bispeskov.

Læs også:

Manden var i gang med at klargøre et tog, da han ved fem-tiden fredag morgen overraskede to mænd i en togvogn. De to havde angiveligt gennemrodet nogle skabe. Mændende truede DSB-medarbejderen med et skydevåben og bandt ham fast med gaffatape.

Læs også: Sådan kører trafikken nu

Heldigvis kom et par kolleger ham til undsætning, og han er ikke kommet noget til fysisk. Han bliver nu afhørt af politiet, og det samme gør hans kolleger.

Læs også: Blev bagbundet med gaffatape: Reddet af kollegaerne

De to gerningsmænd stak af og er stadig - i skrivende stund - på fri fod.

Fredag formiddag meddelte Københavns Politi på Twitter, at der ikke er fundet mistænkelige genstande på området.

Episoden skabte store problemer for togtrafikken i myldretiden fredag morgen. I en periode på omkring tre timer kørte der ikke tog til og fra Københavns Hovedbanegård, mens politiet gennemsøgte området - blandt andet med bombehunde.

Kort efter klokken otte begyndte togene så småt at køre igen, og ifølge trafikinformationschef Tony Bispeskov kører alt nu igen som planlagt.

»Vi er kommet tilbage i køreplanen efter en noget anderledes fredag morgen. Så vi forventer en helt normal myldretid her fredag eftermiddag,« lyder det fra Tony Bispeskov.