Et tilsyneladende banalt skænderi mellem nogle unge mennesker resulterede natten til torsdag i, at en 17-årig dreng blev slået ned med en flaske på åben gade i Aarhus.
Et tilsyneladende banalt skænderi mellem nogle unge mennesker resulterede natten til torsdag i, at en 17-årig dreng blev slået ned med en flaske på åben gade i Aarhus. Foto: Kim Haugaard (arkivfoto)

En 17-årig dreng blev natten til torsdag klokken 02.46 slået ned med en flaske i den centrale del af Aarhus af en jævnaldrende dreng. Østjyllands Politi vil gerne høre fra personer, der ved noget om overfaldet, som resulterede i flere skader i den 17-åriges hoved.

Overfaldet skete i Guldsmedgade, da to grupper mødte hinanden på gaden. Ifølge politiet lader det til, at overfaldet er et resultat af et banalt skænderi mellem unge mennesker i de sene nattetimer.

- Der opstod en ordveksling mellem de to parter, som efterfølgende blev til en konflikt. Nogle var påvirket af alkohol, men hvad, der helt præcist lå til grund for konflikten, er lidt uklart, siger Jes K. Frederiksen, vagtchef hos Østjyllands Politi, til Berlingske Nyhedsbureau.

- Det endte med, at den 17-årige mand fra Aarhus blev slået i hovedet med en flaske af en fra den anden gruppe, tilføjer han.

Ifølge politiet resulterede det i, at offeret »blødte fra næsen og muligvis fik brækket kindbenet samt fik forrykket tandsættet«.

2. juledag er ifølge Østjyllands Politi traditionelt ikke en travl dag i Aarhus, og det grove overfald mod den 17-årige skiller sig derfor ud fra aftenens øvrige gøremål hos politiet.

- Vi har kun foretaget nogle få anholdelser i løbet af aftenen og natten, så det kunne lige så godt have været en normal søndag, siger Jes K. Frederiksen, der samtidig understreger, at man ser med stor alvor på nattens flaskevold.

- Vi har altid et stort fokus på voldssager, og i det her tilfælde er der tale om såkaldt kvalificeret vold, så det ser vi naturligvis meget alvorligt på. Så hvis der er nogle borgere, der har nogle idéer om, hvem gerningsmanden kan være, hører vi meget gerne fra dem.

Gerningsmanden beskrives som mellem 16 og 18 år med mellemøstligt udseende. Han var iført en lang mørk jakke, sorte bukser og en hvid kasket.

Har man oplysninger i sagen, kan man henvende sig til Østjyllands Politi på telefon 8731 1448 eller 114.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.