Nordsjællands Politi efterforsker sag fra Rungsted, hvor 10-årig blev forsøgt lokket med slik.

Den 10-årige dreng blev forsøgt lokket med ind i en bil.

Episoden skete den 5. oktober klokken 16.30, da drengen var på vej hjem fra fodbold på Vallerød Skole.

På Hestehaven kørte en bil forbi ham og drejede til venstre ad Sophienbergvej. Da drengen gik forbi bilen, steg en mand ud og spurgte, om han ville have noget slik.

Den 10-årige svarede nej og skyndte sig ned ad en sti, der fører hen til Strandvænget. Manden fulgte efter den 10-årige et stykke ad vejen, men stoppede så.

Manden beskrives som dansk, lys brun i huden, muskuløst til kraftigt bygget, lidt højere end 180 cm med mellemlangt sort hår.

Han har en tatovering, der muligvis ligner et dødningehoved, foran på halsen og var iført sort hættetrøje, mørke eller sorte bukser.

Han talte lidt ”smart” og kørte i en mørkeblå ”lidt lang” VW, hvor tallet 52 indgår i nummerpladen.

»Det er en anmeldelse, som vi tager meget alvorligt, og som vi er i gang med at efterforske nærmere,« siger vicepolitiinspektør John Dyhrberg Christensen, Nordsjællands Politi, i en pressemeddelelse.

Nordsjællands Politi har også fået andre henvendelser om tilfælde fra blandt andet Nærum, Helsinge og Allerød, hvor en mand har henvendt sig til børn og enten tilbudt dem slik eller et lift.

Der er dog ikke umiddelbart nogen sammenhæng mellem disse hændelser og hændelsen i Rungsted. Har man oplysninger i sagen kan man kontakte Nordsjællands Politi på 114.