To mænd er mistænkt for at have stjålet millioner af CPR-numre. En dansk mand blev anholdt under dramatiske omstændigheder.
To mænd er mistænkt for at have stjålet millioner af CPR-numre. En dansk mand blev anholdt under dramatiske omstændigheder. Foto: Allan Lundgren
Ifølge et øjenvidne mødte politiet talstærkt op for at anholde den 20-årige hackermistænkte på en adresse i København onsdag klokken 13.00.

- Jeg hører en mand der råber nede på gaden, og da jeg går ud på terrassen, ser jeg en undercover-politimand, der peger med en pistol på en cirka 20-årig hvid mand. Jeg formoder, at manden prøvede at stikke af fra politiet, for han havde ingen sko på, og han kom løbende med sin bærbar under armen, inden politiet anholdte ham, fortæller øjenvidnet.

CPR-tyveri_forsidebond


Øjenvidnet fortæller også, at yderligere en mand og kvinde blev anholdt. De blev sammen ført op i en lejlighed på samme gade, hvor politiet havde sørget for at rulle gardinerne ned, så ingen kunne se noget. 

- Der kom nok 15-20 undercoverbetjente op til den lejlighed, så jeg kunne godt fornemme, at det ikke var en hel almindelig anholdelse, fortæller vidnet.

Efter et par timers afhøring blev de anholdte hentet af to store kassevogne og kørt væk.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 0 kr.