Retssagen mod den 22-årige Musa Ozcan Sevim, der sidste år skød og dræbte sin 17-årige kammerat Sohail-Hamzaa Saleh, fik fredag formiddag et dramatisk forløb, da den tiltalte som reglerne foreskriver fik mulighed for selv at udtale sig, inden domsmandsretten trak sig tilbage for at votere.

Læs også: Kræver Tingbjerg-morder udvist til Tyrkiet

- Jeg vil gerne bede om tilgivelse fra den afdødes mor. Jeg elsker hende af hele mit hjerte, og vil gerne bede om tilgivelse. Og til Alex (en anden kammerat fra Tingbjerg, som også fik pistolen rettet mod sig, red.) - jeg er ked af, at jeg truede dig, lød det fra den psykisk syge gerningsmand, inden han blev afbrudt fra tilhørerrækkerne:

Læs også: 22-årig drabsmand i retten: Jeg var bare sur og havde en dårlig dag

-Du lyver, din sigøjner. Alt hvad du siger er løgn, hører du. Alt hvad du siger er løgn, lød det vredt fra den nævnte kammerat, der havde rejst sig for at råbe til den tiltalte gennem de bittesmå huller i sikkerhedsvæggen af panserglas, der går gennem hele retslokalet for at adskille tilhørere og den tiltalte. Også den dræbtes mor blev stærkt oprevet og råbte grædende tilbage til sin søns morder:

- Svin. Din straf er i helvede. Helvede venter. Svin.

Herefter blev den tiltalte ført ud af de tilstedeværende politifolk, og retten trak sig tilbage for at votere.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.