Narkosagen mod X Factor-deltageren Nicoline Simone og tre andre tiltalte ved Retten i Sønderborg er dramatisk nok i sig selv.

Men i forbindelse med en pause kort efter klokken 11 fik sagen en helt ny dimension, da forsvarsadvokat Hans Boserup var tæt på at komme i håndgemæng med en af politibetjentene i retssalen.

Da retsformanden dekreterede en kort pause i afhøringen af den 17-årige Nicoline Simone, var advokat Hans Boserup meget hurtig til at rejse sig op fra sin plads og gå hen og åbne døren ind til det tilstødende lokale, hvor de to hovedtiltalte, Nicoline Simones otte år ældre ekskæreste E.B. og dennes bror, sidder og lytter med.

Nicoline Simone er så angst for sin ekskæreste, som har fremsagt adskillige dødstrusler mod hende, at retten har besluttet, at han sammen med sin medtiltalte bror skal føres ud af retslokalet, mens hun afgiver forklaring.

Så da Hans Boserup åbnede døren ind til de to hovedtiltaltes lytterum, åbnede han også op for, at Nicoline Simone risikerede at blive konfronteret med den ekskæreste, som hun er bange for.

Det fik en betjent til at spærre adgangen af for både de to hovedtiltalte og for Hans Boserup, og det fik den kontroversielle forsvarsadvokat helt op i det røde felt.

Efter en meget heftig ordveksling mellem politibetjenten og Hans Boserup, hvor de to stod foran hinanden bryst mod bryst som i en gammeldags hanekamp, blev gemytterne dog efter et par minutter dæmpet ned.

Hans Boserup forlangte at få betjentens navn og smed en blok og en kuglepen hen foran ham, men det nægtede betjenten.

Efter pausen er retssagen nu genoptaget, og afhøringen af Nicoline Simone fortsætter.

Hun er tiltalt for at have båret to kilo kokain fra en bil og ind i et hus nær Nordborg på Als.

De hovedtiltalte er anklaget for at have indsmuglet 2,6 kilo kokain fra Tyskland til Danmark og videresolgt store dele af det til andre aftagere.

Andre læser også