Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Natten til søndag er en ung mand blevet ramt af skud fra politiet i Dragør på Amager. Det oplyser Den Uafhængige Politiklagemyndighed (DUP) i en pressemeddelelse.

Hvis du kender til episoden i Dragør eller har set noget, så hører B.T. meget gerne fra dig. Skriv til lcpe@bt.dk.

Københavns Politi indrapporterede episoden til DUP klokken 02.23 natten til søndag.

I pressemeddelelsen står der, at de pårørerende til den sårede mand er blevet underrettet, og at han lige nu er indlagt på sygehuset.

Københavns Politi efterforsker stadig på Amager, hvor der blev affyret skud i nat.
Københavns Politi efterforsker stadig på Amager, hvor der blev affyret skud i nat.
Vis mere

Søndag formiddag er Københavns Politi stadig til stede på AP Møllersvej. Det viser billeder og video, der er sendt til B.T.

Politiklagemyndigheden har straks indledt en undersøgelse af episoden. Den yngre mand blev skudt af politiet i forbindelse med en politiforretning i Dragør.

Ifølge retsplejelovens § 1020 a, stk. 2, iværksætter Politiklagemyndigheden efterforskning, når en person er afgået ved døden eller er kommet alvorligt til skade som følge af politiets indgriben, eller mens den pågældende var i politiets varetægt.

Når Politiklagemyndighedens undersøgelse er afsluttet, vil Politiklagemyndigheden udarbejde en redegørelse om sagen til Statsadvokaten i København. Politiklagemyndigheden har på nuværende tidspunkt ikke yderligere oplysninger i sagen.

Andre læser også