En 49-årig mand er fredag blevet varetægtfængslet for drabet på en 54-årig mand.

Det skriver Københavns Politis anklagere på Twitter.

Varetægtsfængslingen kommer efter, at den 49-årige mand fredag blev fremstillet  i et grundlovsforhør i Københavns Byret.

Her blev han sigtet for drabet på Rene Carstensen, der blev dræbt på Dragør Fort 22. januar.

Den 49-årige anholdte mand er ifølge B.T.s oplysninger et tidligere mangeårigt medlem af rockerklubben Bandidos. Og det er for ganske nyligt, at han meldte sig ud af klubben.

Han nægter sig skyldig.

Rene Carstensen, der var bestyrer af Dragør fortet, blev dræbt af flere knivstik i brystet, da han gik over parkeringspladsen på Dragør Fort. Han forsøgte kort inden sin død at rense sit navn, efter han var blevet offentligt chikaneret.

Allerede få timer efter den lokale entreprenør blev stukket flere gange i brystet, kunne Københavns Politi anholde først en 28-årig mand i sagen og i løbet af natten til 23. januar blev en 31-årig mand anholdt.

De to mænd er ifølge B.T.s oplysninger begge medlemmer af Bandidos, hvor den ene er krigsminister.

Få dage efter anholdelsen af de to rockere blev endnu et Bandidosmedlem anholdt.

Han erkendte i et grundlovsforhør vold med døden til følge, da han havde stukket den midaldrende mand på parkeringspladsen med en kniv, men forklarede, at det var nødværge. Samtidig lød forklaringen, at han selv havde fundet på det.

Foto: presse-fotos.dk
Vis mere

De tre Bandidosrockere nægter sig skyldige - den 31-årige mand er blevet løsladt i sagen, men er fortsat sigtet for at have været med til planlægningen af drabet.

Københavns Politi forventer, at grundlovsforhøret vil vare til ud på aftenen.

Opdateres …